top of page

Granja eco

Les nostres gallines són ben lliures, fan el que els hi surt dels Ous

Ous ecològics, gallines lliures de gàbies amb certificat CCPAE i Benestar animal.

Segueix-nos a

INSTAGRAM i TIKTOK 

Ous a casa!

Et portem els Ous a casa. Oblida't de comprar-los al supermercat. T'arribaran a casa 1 cop al mes o cada quinze dies, segons la quantitat d'Ous que necessitis. O si només vols provar-los, també pots fer una compra única. El millor Ou ecològic i de proximitat, a casa!

Ous quan vulguis

Granja Ecològica Sassorba, situada al municipi de Gurb (Osona), és una de les poques granges certificades per el CCPAE de producció ecològica a Catalunya. També compta amb la certificació de Benestar animal.

Les gallines tenen accés a patis coberts de vegetació en la seva major part i dotats d’instal·lacions de protecció. A un lloc privilegiat a més de 700m d'altura.

  • agricultura ue
  • ccpa
  • welfair

L'Ou, el nostre súper aliment

El seu elevat contingut en proteïnes d’excel·lent qualitat, vitamines i minerals, així com la favorable relació entre els àcids grassos saturats i els insaturats, han convertit l’ou en un valor de referència i en un imprescidible a la nostra dieta mediterrania del dia a dia.

Reconeix els Ous eco

Per saber l’origen d’un ou cal fixar-se en el codi que conté imprès a la closca. El més important és el primer número, que indica la forma de cria. El 0 certifica que es tracta d’ous ecològics. Però veiem que signifiquen la resta de números del codi.

bottom of page