top of page

No fa truites qui Ous no trenca.

Segueix-nos a

INSTAGRAM

Gràcies pel teu missatge!

Gallines lliures de gàbies

Les gallines de Granja Sassorba tenen accés a patis coberts de vegetació en la seva major part i dotats d’instal·lacions de protecció.

El terra que trepitgen els animals és sempre amb jaç de palla, que es renova constantment per garantir el seu benestar i contribuir a un ambient molt més agradable, net i proper a les condicions naturals.

Granja eco

Granja Sassorba és una de les poques granges certificades per el CCPAE de producció ecològica a Catalunya. Situada al municipi de Gurb (Osona). La granja està totalment oberta a l'exterior. Per tant, tots els corrals tenen interior i pati exterior. Per suposat, no tenim gàbies i els animals disposen de plena llibertat de moviment. Vaja, que campen al seu rotllo!​

Tampoc modifiquem artificialment les condicions climàtiques de l'ambient ni amb ventilació forçada ni amb calefacció, així l'aviram gaudeix de les estacions naturals segons l'època de l'any.

Doncs si anem fent i anem tirant, que amb la que està caient, segons com, ja és molt. Segur que ens en sortirem, això sí, per Ous.

Ben tips de sentir ara una cosa, després una altre… realment, les fake news ens trequen els Ous. Al final es pensen que farem el que diguin per Ous, perquè una mica tens aquesta sensació, que sempre tot és igual i ja n’estem fins els Ous!

I després a sobre arribes a casa i encara et posen reptes: després d’un dia dur, cuina tu si tens Ous. Que si avui em ve de gust menjar sa, saludable, sense sal, eco, alguna cosa diferent... fes una truita creativa si tens Ous! I a més, com si ser ecològic fós la mare dels Ous.

En definitiva, no us toquem més els Ous, que al cap i a la fi si la vida t'ho posa difícil, l'únic que pots fer és fotra-li Ous.

Equip collonut

Kilian Puig

Co-fundador de Sassorba

i un pagès collonut

Pol Puig

Co-fundador de Sassorba

i un pagès collonut

Queren Guàrdia

CMO

Màrqueting i communicació

Ferran Esturgó

CMO

Màrqueting i branding

La nostra missió personal

La nostra petita aportació per a fer un món millor és traslladar un missatge a la gent d’una forma, si més no, encoratjadora i positiva, el més proper possible al nostra dia a dia, on no tot són flors i violes, però on també hi ha dedicació, estima i perseverància per la feina que fem.

Ens agrada que aquests missatges us arribin en un moment tant simple i alhora quotidià com és el moment de comprar ous ecològics, i just en aquest moment, fer-vos veure la vida amb optimisme i arrancar-vos el millor dels vostres somriures. Què seria la vida sense una miqueta d'humor?

bottom of page